zondag 30 maart 2008

Afkickverschijnselen

Reeds 12 dagen geen buikdansles meer gehad! Dat begint nu toch wel héél lang te worden hoor, en het wachten is nog niet gedaan. 10 april volgt pas weer de eerste les. Dit semester kunnen we 2 soorten les volgen (gaan we dan ook doen uiteraard), dinsdags zetten we de gewone beginners plus plus (je leest inderdaad 2 plussen, we moeten deze cursus 2 maal volgen om verder te gaan en dit wordt dus de 2de keer) cursus verder en donderdags komt er een themacursus 'ana saidi'. Overgelukkig natuurlijk, 2 keer les per week! Dit niet genoeg zijnde natuurlijk zijn er nog een paar workshops, halfas en shows in het vooruitzicht :)



Eerst hebben we een workshop met Razia, hier gaan we voor de 'drum solo choreography' en hopelijk gaat het frustratieniveau van zowel Razia als mezelf niet te hard stijgen want deze les is een niveautje te hoog vrees ik ;)








In mei volgen we dan een weekend workshops et de prachtige Sharon Kihara (ik kan niet uitdrukken hoe hard ik hier naar uitkijk :p) Dit betreft niet de klassieke bellydance maar de tribal fusion bellydance, nog nooit gedaan dus wordt het een hele belevenis denk ik!







En dan sluiten we wellicht af met Aziza, eveneens een zeer getalenteerde buikdanseres. Hier gaan we ons verdiepen in travelling steps en een pak shimmies hopelijk :)

Geen opmerkingen: