donderdag 27 maart 2008

Pussycat Dolls


"Boete voor te blote Pussycat Dolls"

De Pussycat Dolls moeten een boete betalen omdat ze tijdens een concert in Maleisië iets te veel onthulden. Het concert had vorig jaar in juli plaats in Kuala Lumpur. Bij Carmit Bachar, die ondertussen de groep heeft verlaten, floepte er een borst tevoorschijn. En Ashley Roberts zou haar edele delen getoond hebben toen haar nogal korte short er niet in slaagde om voor voldoende bedekking te zorgen. Het kost hen 3.400 dollar (2152 euro).Uiteraard wordt in een land als Maleisië extra zwaar getild aan de ontblote lichaamsdelen. Volgens de moslimwetten moet een vrouwelijke artiest het lichaam vanaf de schouders tot de knieën bedekken. "Hun optreden getuigde van grote onfatsoenlijkheid", zegt Rais Yatim, de minister van Cultuur die de klacht indiende. Het is ook verboden te springen, te roepen of dingen naar het publiek te gooien. Vorig jaar moesten Beyoncé en Gwen Stefani hun acts en hun kledij ook al aanpassen tijdens optredens in Maleisië.


Ik ben zelf vorig jaar naar een concert van deze babes kunnen gaan. En buiten dat het een geweldige show was (ongelooflijke danstalenten), waren ze nog amazingly beautiful ook (om jaloers op te zijn, right?) Van mij mogen ze gerust hun vlees laten zien hoor, een nipple accident is nooit ver weg denk ik dan wel altijd, no worries, nipples hebben we allemaal :p



2 opmerkingen:

Ruth zei

Té veel vlees hoeft voor mij nu toch ook weer niet... Maar je bedekken van schouders tot knieën, niet springen enzo gaat dan toch ook weer te ver.

Anoniem zei

Op die onderste foto's is het toch genen vetten zenne...